Нагревателна мрежа LDTS 160W/m2

Нагревателните мрежи LDTS са съставени от двужилен кабел с пълна екранировка, монтиран на стъклофибърна мрежа със широчина 50см и студен захранващ кабел 1х3м. На долната повърхност на мрежата е положена самозалепваща се лепенка за по-лесно полагане и фиксиране към пода. 


Използват се само за  вътрешно подово отопление. Клас на защита C. Захранват се стандартно - 230V.


Доставят се с 10 години гаранция.


Мрежите са с фиксирана 160 W мощност на кв.м, която в повечето случаи за отоплението на стандартни помещения, със сравнително добри изолационии параметри, е достатъчна за цялостното им отопление, без необходимост от други отоплителни уреди.


За да изчислите необходимата ви площ мрежа, трябва да имате предвид отопляемата площ на помещението ви, тоест да извадите от квадратурата всички тежки и неподвижни мебели, които са директно на пода. Отопление може да се постави само под мебели, които са на крачета и имат минимум 3-6см отстояние от пода, което позволява правилното и безпроблемно преминаване на топлината.


Пример: 

За отопление на баня с площ 3м2, ако няма вградена душ кабина или вана, които да трябва да извадим от квадратурата, отдръпвайки се само от стените и премахвайки моноблок-а, може да използвате мрежа с площ 2,6м2 - LDTS 410W мощност 


Нагревателните мрежи са с предварително фиксирана дължина/квадратура и мощност, и вие трябва да изберете най-близката до необходимата ви на вас.


ВАЖНО! Нагревателните кабели не могат да бъдат скъсявани или удължавани, но самата мрежа може да бъде рязана, за да се направи завой при монтажа и да се покрие максимално добре площа.Нагревателна мрежа LDTS 160W/m2

Икономична и ефективна работа

Сертифицирано качество

Безплатна консултация и оферта 

Професионализъм

Гаранция за дълъг живот на системите

Безопасна експлоатация

Бърз и лесен монтаж

Без необходимост от поддръжка

  • Модел Нагревателна мрежа LDTS 160W/m2
  • Наличност В наличност
  • 102.00 лв.

Възможни варианти