Отопление на църкви

Отопление на църкви

За отоплението на църкви се използват отоплителните панели ECOSUN K+ и TH.


Лъчистото отопление е много подходящо за отопление на църкви, тъй като там трябва да се загреят хората само за кратък период от време и максимално бързо. Неговата топлина е насочена, главно към затоплянето на хората и обектите, а ефектът от включването на панелите се усеща до 5-10мин.


В зависимост от начина на монтаж и мощността, която желаете да се инсталира, зависи кой модел е по подходящо да използвате.


ECOSUN K+ моделите се използват за монтаж на гърба на пейките на църквата, срещу седящия човек. Предлагат в различни размери, а мощностите варират от 100 до 400W.
Монтажът им е изключително лесен. Монтират се на обикновени дюбели, като захранващият им кабел, може да бъде удължен или скъсен, колкото е необходимо и могат да бъдат включени директно в контакта или да сложите ключ с който да ги включвате и изключвате механично. Ако ще е необходимо да инсталирате по-голямо количество панели с по-голяма мощност, може да се изработи и ел. табло от което да се управляват.Когато трябва да се инсталира по-голяма мощност и искате да монтирате панелите на пейките или на стените, ако няма пейки в църквата, могат да се използват високотемпературни панели ECOSUN TH или ECOSUN S+, които са с мощности от 900 до 3600W.
Базовите панели ECOSUN К+ са кафяви на цвят, с грапава повърхност със специално покритие от термокристал, което увеличава емисийвността им.

ECOSUN TH моделите са черни на цвят, a S+  моделите бели, и двата вида имат нагревателни ламели със силикатно покритие.

Панелите са сертифицирани и отговарят на всички изисквания за потребление и безопасност. Доставят се с 2 години гаранция.     


Повече информация за конкретните продукти, използващи се за изграждането на системата, може да намерите в информацията за всеки продукт по-долу.


За изготвянето на конкретна оферта съдържаща всичко необходимо за изграждането на такава система, може да се свържете с нас от формата за контакт. Изготвянето на оферта е безплатно.


Покажи
Ред
Отоплителни панели ECOSUN K+ New

Отоплителни панели ECOSUN K+

Нискотемпературните отоплителни панели ECOSUN K+ са предназначени главно за отоплението на офиси и о..

264.00 лв.
Отоплителни панели ECOSUN S+ New

Отоплителни панели ECOSUN S+

Отоплителните панели ECOSUN S+ се използват за цялостно, допълнително или зоново отопление на топлои..

456.00 лв.