Нагревателно фолио за огледала

Нагревателно фолио за огледала

Фолиото за огледала ECOFILM MHF предлага перфектна и безопасна защита от замъгляване и запотяване на огледала. Предлага се в четири размера и мощности, максималната от които е 100W, изключително икономично е, разработено е специално за монтаж на огледала в мокри помещения и няма никаква опасност от прегряване или повреда за огледалото. Фолиата са сертифицирани и отговарят на всички изисквания за потребление и безопасност. Доставят се с 2 години гаранция.   


Монтажът му е изключително бърз и лесен. Фолиото има самозалепващо покритие и трябва, само да почистите гърба на огледалото, от прах и замърсявания, и да залепите фолиото към него.
Трябва да предвидите размерът на фолиото, което закупувате, да бъде по-малко от огледалото ви и да има отстояние от ръбовете, за да можете да прикрепите огледалото или с крепежи или със силикон, като не трябва да поставяте силикон върху фолиото, а само в края на огледалото.
Фолиото най-често се свързва към ключа за осветление на банята или към ключа за осветлението на огледалото, ако има такова и работи само когато има човек в банята или ключа за осветление е включен.Щом веднъж бъде монтирано, то не може да бъде махнато и поставено на друго огледало и не се нуждае от никаква поддръжка с времето.

Покажи
Ред
Нагревателно фолио за огледала против замъгляване - MHF New

Нагревателно фолио за огледала против замъгляване - MHF

Нагревателното фолио MHF,  се изработва от същите фолиа за подово отопление, само че специално ..

60.00 лв.