Панели за отопление на кучешки колиби

Панели за отопление на кучешки колиби

Отоплителните панели Ecosun K+, работят на принципа на лъчистото отопление. Топлината им е насочена основно към затоплянето на обектите, а затоплянето на въздуха е вторичен ефект.  Панелите с мощност 100 и 200W много често се използват за отопление на кучешки колиби. 


В зависимост от размера на покрива на колибата и породата куче, което отглеждате, зависи какъв размер и каква мощност панел е най-подходящо да използвате.


Монтажът им е изключително лесен. Монтират се директно от вътрешната страна на покрива на колибата, като единствено са ви необходими дюбели на които да закачите панела.
Доставят се с 50см захранващ кабел, който може да бъде удължен или скъсен и могат да бъдат включени директно в контакта или да сложите ключ с който да включвате и изключвате панела механично. 


Максималната температура, която достига повърхността на панела е 90°C, като панелите имат вградена защита от прегряване и по никакъв начин не предтавляват опасност за кучето ви или за вас. Не бихте могли да си задържите ръката върху панела, но няма да се изгорите, ако за малко го докоснете.


Панелите са сертифицирани и отговарят на всички изисквания за потребление и безопасност. Доставят се с 2 години гаранция.

Покажи
Ред
Отоплителни панели ECOSUN K+ New

Отоплителни панели ECOSUN K+

Нискотемпературните отоплителни панели ECOSUN K+ са предназначени главно за отоплението на офиси и о..

264.00 лв.