Подово отопление под ламинат

Подово отопление под ламинат

Подовото отопление под ламинат се изпълнява с електрическо нагревателно фолио, което се произвежда по последни технологии, специално за монтаж под такъв тип настилки. То е изцяло съобразено с техническите параметри на ламината, поради което не съществува никаква опасност от прегряване и увреждане на пода.  Ламинат за подово отопление е идеалния начин да постигнете добро качество на разумна цена.


Температурата се разпределя равномерно по цялата повърхност и вие се наслаждавате на комфортен и топъл под, като същевременно нивата на прах са занижени и се елиминира възможността за появата на кондез по пода, в случай че помещението, под това което се отоплява, е необитаемо или неотопляемо.


За изграждането на такава отоплителна система е необходимо да се предвиди поставянето на изолация на пода, като ние препоръчваме да се използва 5-6мм подов твърд черен Депрон, който има много добри топло и шумо изолиращи свойства. Над изолацията се поставят нагревателните фолиа, а между тях и ламината трябва да има само найлон, чиято цел е защита от влага, и всякакви други подложки на ламината трябва да бъдат поставени под подовата изолация.


Фолиата за монтаж под ламинат са с мощност 80W/m2 и се предлагат както на готови ролки / Ecofilm Set/, с фиксирана дължина, подходящи за самостоятелен монтаж, така и в неготов вид на линеен метър /Ecofilm F/. Готовите ролки са със широчина 60см и 100см, и дължина от 2 до 10м, а фолиата на линеен метър са със широчина 60см. Основната разлика между тях е, че готовите ролки Ecofilm Set, имат всички необходими клеми, изолиращи лепенки и захранващ кабел, фабрично свързани към тях и са много лесни за монтиране. Електротехникът ви само трябва да свърже захранващите кабели към термостата ви, докато с фолиата на линеен метър Ecofilm F, е необходимо всички свръзки на лентите фолио да се направят на място на обекта със специални кримващи клещи и изолираща вулканизирана лепенка. Лентите фолио могат да се поставят една до друга, или да оставите минимум 2мм разстояние между нагревателните ленти, но не и да се припокриват. 


Нагревателното фолио е напълно безшумно, не излъчва никаква миризма и не изисква поддръжка. Тествано е според всички европейски норми, сертифицирано е и отговаря на всички стандарти и изисквания за потребление и безопасност. Доставя се с 10 години гаранция, независимо дали използвате наш специалист за монтажа или ваш електротехник.Повече информация за конкретните продукти, използващи се за изграждането на системата, може да намерите в информацията за всеки продукт по-долу.


За изготвянето на конкретна оферта съдържаща всичко необходимо за изграждането на такава система, може да се свържете с нас от формата за контакт. Изготвянето на оферта е безплатно.Покажи
Ред

Готови ролки нагревателно фолио ECOFILM Set

С готовите ролки нагревателно фолио ECOFILM Set, не е необходимо да закупувате допълнителни аксесоар..

132.00 лв.

Дигитален термостат Fit 3U

Дигитален регулатор за вътрешно приложение, за контрол по температурата на пода и въздуха. Той има в..

374.00 лв.

Дигитален термостат TH232 AF

Дигитален регулатор за вътрешно приложение, за контрол по температурата на пода и въздуха. Той има в..

264.00 лв.

Захранващ кабел за нагревателно фолио ECOFILM F

Захранващия кабел се използва за свързването на отделните ленти нагревателно фолио към регулатора, з..

2.00 лв.

Изолираща лепенка за нагревателно фолио

Изолиращата лепенка се използва в случаите когато е необходимо фолиото да бъде срязано преди или сле..

48.00 лв.

Изолираща лепенка за нагревателно фолио MASTIC VM - 6м

Вулканизираната изолираща лепенка се използва за клемите на нагревателното фолио. За една клема е не..

24.00 лв.

Клеми за фолио на линеен метър ECOFILM F

Клемите за фолио се използват за направата на свръзките на нагревателното фолио със захранващ кабел...

3.60 лв.

Клещи за нагревателно фолио ECOFILM F

Клещите са специално предназначени за кримването на клемите към нагревателното фолио. Те са с ограни..

324.00 лв.

Нагревателно фолио на линеен метър ECOFILM F - 80W/m2

Нагревателното фолио ECOFILM F 80W/m2  се предлага в неготов вид на линеен метър. Към него ще е..

42.00 лв.

Термостат със сензорен екран TFT

ТFT термостатът е проектиран да бъде най-лесният за употреба, но и възможно най-прецизният терм..

330.00 лв.