Отопление на офиси и работни места

Отопление на офиси и работни места

За лъчистото отопление в офиси и отдалечени, изолирани работни места се използват панелите ECOSUN U и K+.


ECOSUN K+ моделите се използват за зоново отопление във офиси, насочено най-вече към служителите в помещението, Те са много подходящи за  монтаж от вътрешната страна на бюра в офиси, срещу краката на служителя, или в непосредствена близост, на стената, до бюрото (отстрани на служителя). Монтирани по този начин панелите са изключително ефективни и на служителя ви му е комфортно и топло, независимо, че температурата на околната среда може да е по-ниска.  


Панелите се предлагат в кафяв цвят с различни размери и мощности, които варират от 100 до 400W, което ги прави значително по-икономични от най-често използваните 2kW вентилаторни печки (духалки), които се поставят в краката на служителите, защото затопленият от климатиците въздух отива на тавана и отоплението е неефективо. 
Монтажът им е изключително лесен. Монтират се на съвсем обикновени дюбели, като захранващият им кабел, може да бъде удължен или скъсен, колкото е необходимо и могат да бъдат включени директно в контакта или да сложите ключ с който да ги включвате и изключвате механично.Максималната температура, която достига повърхността на панела е 90°C, като панелите имат вградена защита от прегряване и по никакъв начин не представляват опасност за вас. Не бихте могли да си задържите ръката върху панела, но няма да се изгорите, ако за малко го докоснете.

Много често ECOSUN K+ панелите се монтират и на друг тип работни места, в големи просторни или постоянно отворени помещения, където е икономически неизгодно да се топли целия обем въздух, като например супер маркети, изложбени зали, рецепции на хотели и др.
За да се постигне цялостно отопление в офиси, е необходима по-голяма мощност и в тези случаи се използват панелите модел ECOSUN U.


Панелите са бели на цвят с плоска повърхност, която гарантира излъчване при ъгъл от 180°C (полусферично излъчване). Максималната температура на повърхността на панела 110°C. Те имат изолация от задната им страна, както и вградена защита от прегряване и по никакъв начин не представляват опасност за тавана или близки обекти.


Монтажът им отново е изключително лесен, те имат включена в цената рамка, която се фиксира за тавана и на която се прикрепва панела. Дебелината им е само 3см, и се предлагат в два размера 59/59см или 59/119см и мощности 300 и 600W. Могат да бъдат монтирани както директно на тавана, така и абсолютно незабележимо, в окачен таван, като само трябва да се премахнат един или два елемента от тавана, в зависимост от размера панел на който сте се спрели, като също е възможно да се направи отвор в таван от гипсокартон с размерите на панела, да се закупи допълнително рамка, на която да се постави, и отново да бъде вграден в тавана.


Базовите панелите са бели на цвят, с грапава повърхност със специално покритие от термокристал, което увеличава емисийвността им. Могат да бъдат поръчани и в други цветове, но само с предварителна заявка и доставка, в зависимост от количествата 4-8 седмици.

Панелите са сертифицирани и отговарят на всички изисквания за потребление и безопасност. Доставят се с 2 години гаранция.


Повече информация за конкретните продукти, използващи се за изграждането на системата, може да намерите в информацията за всеки продукт по-долу.


За изготвянето на конкретна оферта съдържаща всичко необходимо за изграждането на такава система, може да се свържете с нас от формата за контакт. Изготвянето на оферта е безплатно.Покажи
Ред
Аналогов регулатор за контрол само по температурата на въздуха New

Аналогов регулатор за контрол само по температурата на въздуха

Аналогов регулатор за вътрешно приложение, за контрол само по температурата на въздуха. Той има вгра..

78.00 лв.
Отоплителни панели ECOSUN K+ New

Отоплителни панели ECOSUN K+

Нискотемпературните отоплителни панели ECOSUN K+ са предназначени главно за отоплението на офиси и о..

264.00 лв.

Отоплителни панели ECOSUN U

ECOSUN U панелите са универсални лъчисти отоплителни панели подходящи за отоплението на жилищни и оф..

318.00 лв.