ADPSV 30W/m нагревателни кабели

Отоплителните кабели ADPSV са двужилни с пълна екранировка и UV защита. Захранват се само в единия им край, другия е фабрично муфиран. Подходящи са за външно приложение.


Кабелите с мощност 30W/m се използват най-често за отоплението на стълбища, площадки и малки тераси. Клас на защита C. Захранват се стандартно - 230V.


Нагревателните кабели се доставят с фабрично свързан към нагревателния, захранващ кабел 1 бр. с дължина 5м, който може да бъде скъсен или удължен, ако е необходимо. Чешки са по производство, сертифицирани са и отговарят на всички изисквания за потребление и безопасност.

Доставят се с 10 години гаранция.


За отоплението на стандартни стълбища и площадки, трябва да се имат предвид точните размери на стъпалата /широчина, дължина, височина/ и броя им, а за площадките размера на отопляемата площ. Инсталираната мощност за това приложение на нагревателите е 280-300W/m2.


За нестандартни конструкции, изчисленията се правят индивидуално за конкретния проект.


Пример: За отоплението на 10бр. стъпала с размери 150/30/16см и площадка към тях 5m2, ви е необходим кабел със следната дължина:


((1.50м/дълж. стъпало/ х 3 дълж. нагр. кабел /защото е 30см широко/) * 10 /брой стъпала/ ) + 9 * 0,16м /височината на стъпалото- необходимо за изкачванията на кабела/ = 46.4м нагревателен кабел ADPSV  x 30W/m /мощност на линеен метър на кабела/ = 1390W нагревателен кабел ADPSV

5m2 /площадка/ х 300W/m2 = 1500W нагревателен кабел ADPSV


Необходимата мощност кабели, може да се събере и да се използва един нагревател за цялата система, вместо два по-малки, и в такъв случай, ще имаме необходимост от кабел с мощност 1500W + 1390W = 2890W нагревателен кабел ADPSV 30W/m


Нагревателните кабели са с фиксирана дължина и вие трябва да изберете най-близкия до размера, който ви е необходим.

ВАЖНО! Нагревателните кабели не могат да бъдат скъсявани или удължавани.

ADPSV 30W/m нагревателни кабели

Икономична и ефективна работа

Сертифицирано качество

Безплатна консултация и оферта 

Професионализъм

Гаранция за дълъг живот на системите

Безопасна експлоатация

Бърз и лесен монтаж

Без необходимост от поддръжка

  • Модел Нагревателни кабели ADPSV 30W/m
  • Наличност В наличност
  • 144.00 лв.

Възможни варианти