Готови ролки нагревателно фолио ECOFILM Set

С готовите ролки нагревателно фолио ECOFILM Set, не е необходимо да закупувате допълнителни аксесоари. Всичко необходимо е включено в комплекта. Захранващите клеми и кабел са фабрично свързани към фолиото и единствено електротехник трябва да свърже захранващите кабели към регулатора ви, което прави сетовете подходящи и за самостоятелен монтаж. След полагането на отоплителното фолио можете веднага да започнете полагането на ламинирания или дървен паркет. ECOFILM Set фолиата могат да бъдат използвани и като допълнителна отоплителна система, ако искате да имате само комфортен и топъл под. В зависимост от това какви са топлинните загуби на помещението ви и каква мощност може да се постави на пода, имайки предвид обзавеждането на помещението, зависи дали е възможно да постигнете и цялостно отопление само с фолиата. 

Комплектът ЕCOFILM Set включва:

1.ECOFILM F608/55 (F606/55) отоплително фолио- Доставя се на ролка с различна дължина според нуждите на клиента и съответните размери на стаята. Отоплителните фолиа са с фабрично изолирани краища и свързващи кабели.

2.Допълнителни изолиращи лепенки- Служат за изолиране на медните електроди, в случай че трябва да се намали дължината на готовата ролка

3.Инструкции за монтаж

Готови ролки нагревателно фолио ECOFILM Set

Икономична и ефективна работа

Сертифицирано качество

Безплатна консултация и оферта 

Професионализъм

Гаранция за дълъг живот на системите

Безопасна експлоатация

Бърз и лесен монтаж

Без необходимост от поддръжка

  • Модел Готови ролки нагревателно фолио ECOFILM Set
  • Наличност В наличност
  • 132.00 лв.

Възможни варианти