New Отоплителни панели ECOSUN S+

Отоплителните панели ECOSUN S+ се използват за цялостно, допълнително или зоново отопление на топлоизолирани сгради с високи тавани.


Високотемпературните панели имат много широко приложение, като най-често се използват за отоплението на халета, складове, промишлени сгради, автосервизи и автосалони, отдалеччени работни места, зони за пушачи в заведения, седалища на компании, изложбени зали, музеи, медицински центрове, църкви и др.


Панелите се произвеждат по последни технологии, сертифицирани са и отговарят на всички изисквания за потребление и безопасност.

Доставят се с 2 години гаранция.


В зависимост от приложението за което се интересувате, и параметрите на сградата, зависи каква мощност панел е най-подходящо да използвате и какво количество ви е необходимо.


Панелите могат да бъдат монтирани висящи, на вериги, анкери или куки, а също така и фиксирани директно на тавана или на стена под наклон.


Ecosun S+ панелите, в зависимост от мощността им са изградени от 1, 2 или 3 нагревателни ламела със силикатно покритие, което не бива да бъде доскосвано с ръце по време на монтажа, а само с ръкавици, тъй като в противен случай при включването на панелите, ще се получат петна, които по никакъв начин не представляват проблем за работата им, но ще нарушат външния им вид.


Панелите са снабдени с плоска повърхност, която гарантира излъчване при ъгъл 180°C. температурата на повърхността  на излъчващия елемент е приблизително 350°C.


Външната част на панела има два слоя покрития предназначени за външни среди. Предлагат се в два варианта със стандартно стоманено покритие и със покритие от неръждаема стомана. Но трябва да имате предвид, че дори и да се получи корозия по някакъв начин при панелите от обикновенна стомана, те са проектирани така, че вътрешните компоненти не могат да бъдат увредени и това няма да възпрепятства работата на панела.

Отоплителни панели ECOSUN S+

Икономична и ефективна работа

Сертифицирано качество

Безплатна консултация и оферта 

Професионализъм

Гаранция за дълъг живот на системите

Безопасна експлоатация

Бърз и лесен монтаж

Без необходимост от поддръжка

  • Модел Отоплителни панели ECOSUN S+
  • Наличност В наличност
  • 456.00 лв.

Възможни варианти