Изолация за подово отопление

Изолация за подово отопление

F-Board изолацията за подово отопление, която ви представяме е специално разработена за случаите в които нивото на пода не може да се завиши със необходимите сантиметри обикновена изолация /2-5см фибран-XPS или др./. Предлага се с дебелина 6 и 10мм, има свойства много близки до тези на фибрана, но е двустранно армирана с циментово покритие със стъклофибърна мрежа и върху нея не е необходимо да се прави допълнителна замазка/2,5-3,5см/, както при използването на обикновенна изолация. Предлага се в пакети за площ 4.3м2, и не може да бъде закупено по-малко количество. 


Изолацията се фиксира към пода с лепило за плочки, като плоскостите могат да се преоразмеряват.След което се изчаква 24ч., за да стегне и след това вече може да се ходи върху нея и да се монтира подово отопление с мрежа или кабел. 

Тя е много подходяща и за случаите в които, има съществуващ под, с поставянето на F-board, вие си спестявате къртенето на старите плочки, поставянето на нова замазка и много време, мръсотия и усилия, които са неизбежни при изграждането на нов под.

С поставянето на F-board изолацията върху съществуващи плочки, се получава общо завишение на пода от само 2см, включващо подовото отопление и новите плочки.     

Покажи
Ред

Изолация за подово отопление F-board

Изолацията за подово отопление F-board е изградена от екструдиран полистирен, има качества много схо..

300.00 лв.